Cruisereiziger
AanbiedingGoede doelen

MSC Cruises zegt “Dank u wel” tegen alle helden in de gezondheidszorg

MSC Cruises heeft aangekondigd dat zij een speciaal wereldwijd kortingsprogramma lanceert voor alle eerstelijns- en backoffice-zorgprofessionals wereldwijd als hun manier om ‘dank u wel’ te zeggen voor hun voortdurende bijdrage om de wereldwijde pandemie te bestrijden en hen te laten weten dat, wanneer ze er klaar voor zijn, ze kunnen genieten van een welverdiende vakantie met hun dierbaren.

Pierfrancesco Vago, Executive Chairman, MSC Cruises, zei: “Als familiebedrijf denken we dat het alleen maar juist en gepast is om een manier te vinden om ons oprechte ‘dank u wel’ te uiten aan elke zorgprofessional ter wereld – evenals hun families – vanwege hun onbaatzuchtige en onvermoeibare toewijding, professionaliteit en moed bij het aanpakken van de huidige wereldwijde pandemie.

“Het aanbod geldt voor iedere eerstelijns- en backofficemedewerker; artsen; verpleegsters; apothekers; degenen die in onderzoekslaboratoria werken en in feite iedere zorgmedewerker op alle niveaus.

“Hun werk en toewijding hebben ook geholpen om de weg vrij te maken voor ons nieuwe gezondheid en veiligheidprotocol, dat onlangs met succes werd geïmplementeerd toen ons vlaggenschip MSC Grandiosa terugkeerde om gasten op zee te verwelkomen in het westelijke deel van de Middellandse Zee.

“De afgelopen vijf maanden hebben we de klok rond gewerkt met hooggekwalificeerde en internationaal gerespecteerde medische experts om een uitgebreid operationeel protocol voor gezondheid en veiligheid op te stellen. Dit alles ten behoeve van het welzijn van alle passagiers aan boord van onze schepen en de gemeenschappen die we aandoen en de toeristische bestemmingen die onze gasten bezoeken.

“De ruggengraat van ons protocol is te danken aan nieuwe informatie, het onderzoek naar COVID-19 en het verbeterde begrip van het virus wat door wereldwijde zorgprofessionals tijdens de pandemie is vastgesteld. We willen hen bedanken voor hun onbaatzuchtige en onvermoeibare werk.

“En wat is een betere manier om dat te doen dan een een cruisevakantie samen met hun dierbaren, die ook veel hebben meegemaakt om hen te ondersteunen in de afgelopen maanden en dat nog steeds doen?

“We kijken er erg naar uit om ze aan boord te verwelkomen wanneer ze klaar zijn voor een welverdiende vakantie. En we zullen ook hun feedback verwelkomen om ons protocol verder te verbeteren, aangezien ze dit uit de eerste hand zullen zien aan boord. ”

De speciale  korting voor zorgverleners en hun naaste families is geldig voor nieuwe boekingen vanaf maandag 31 augustus tot en met 30 april 2021 en is beschikbaar voor alle MSC Cruises-afvaarten met uiterste vertrek eind 2021. Deze speciale tarieven per hut zullen resulteren in een korting van maximaal 50 procent op de reguliere tarieven

MSC Cruises stopte haar activiteiten in verband met de wereldwijde pandemie halverwege maart en hervatte de vaart op 16 augustus toen de MSC Grandiosa vertrok vanuit de Italiaanse haven van Genua voor haar eerste 7-nachten cruise en meerde aan in Civitavecchia/Rome, Napels, Palermo op Sicilië en Malta, voordat ze terugkeerde naar haar thuishaven Genua.

Elke gast en elk bemanningslid ondergaat een uitgebreide medische screening voordat hij aan boord gaat, inclusief universele tests voor alle gasten en bemanning, evenals alleen beschermde excursies aan wal in elke haven.

Klik hier voor meer informatie over dit bijzondere kortingsprogramma van MSC Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger