Video: Twee cruiseschepen TUI Cruises bij eindejaarsvuurwerk Madeira

Slechts 2 cruiseschepen lagen op oudjaarsavond voor anker in de baai van Funchal om het jaarlijkse eindejaarsvuurwerk op Madeira te aanschouwen. Alleen de Mein Schiff 1 en Mein Schiff 3 van de Duitse cruisemaatschappij TUI Cruises waren getuige van het traditionele spektakel, dat normaal minimaal 10 cruiseschepen aantrekt.

Vorig jaar waren er zelfs 13 schepen, met aan boord in totaal 30.000 passagiers, aanwezig om het nieuwe jaar knallend in te luiden. Door de coronapandemie is echter alles anders. Vanaf de Mein Schiff 1, dat bezig is aan haar cruiseprogramma op de Canarische Eilanden, zagen 1.083 passagiers (de helft van de normale capaciteit) het vuurwerk. De Mein Schiff 3 had alleen bemanning aan boord.

Zie onderstaande video voor beelden van het eindejaarsvuurwerk op Madeira.

Interesse om in de toekomst met TUI Cruises te cruisen? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel TUI Travel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!