Cruisereiziger
Herstart

Herstart Costa Cruises op 31 januari met de Costa Deliziosa

Vanwege de beperkingen de komende weken met betrekking tot het coronavirus heeft Costa Cruises besloten om de geplande cruises in Italië van 7 januari 2021 tot 31 januari 2021 te annuleren. De Italiaanse cruisemaatschappij wil op 31 januari 2021 weer haar cruise-activiteiten hervatten met de Costa Deliziosa. Het biedt haar gasten dan dezelfde route aan in Italië als die oorspronkelijk was gepland met de Costa Smeralda.

Costa Cruises is van mening dat het met de Costa Deliziosa flexibiler kan zijn wat betreft het reisschema. Het kan makkelijker inspelen op mogelijke wijzigingen in lokale coronamaatregelen en toch de gewenste cruise-ervaring bieden. De Costa Smeralda zal enkele weken uit de vaart gaan. Op korte termijn zullen de nieuwe plannen voor dit schip worden gecommuniceerd.

Cruises met Costa Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!