Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Nieuwe rederij: Start van Tradewind Voyages in 2021

Vanaf april 2021 is de cruisewereld een rederij rijker: Tradewind Voyages start dan met schip Golden Horizon.  Wij bekijken voor jou deze rederij wat meer in detail!

Wat biedt deze rederij?

Tradewind Voyages gaat in haar eerste seizoen in Noord-Europa en de Baltische zee varen met hun nieuwste schip, de Golden Horizon. Dit schip werd gebouwd identiek aan de Royal Clipper van rederij Star Clippers, het grootste zeilschip van deze rederij.

Met haar 162 meter lang en 18,5 meter breed biedt het plek aan 300 passagiers. Het schip heeft drie zwembaden waarvan er eentje een doorkijkje in de bodem gaat krijgen, die in het restaurant te zien zal zijn. Er komt een waterplatform dat gebruikt kan worden als het schip voor anker gaat. Uiteraard komt er een groot aantal keuzemogelijkheden aan hutten (150 stuks), inclusief 34 suites met balkon en 4 owner-suites. De Golden Horizon biedt alleen buitenhutten, balkonhutten en suites aan, geen binnenhutten.

Het prachtige restaurant biedt een open zitting. Op het schip zijn verder onder andere een intieme bibliotheek en een sauna.  Net als de andere schepen zijn er wel motoren aanwezig, maar wordt er zoveel mogelijk gezeild. De marina herbergt veel watersport attributen zoals kayaks, kano’s, een surfboard en snorkelbenodigdheden.

De sfeer aan boord is casual en elegant, zonder veel formaliteiten.

Welke schepen zullen gaan varen?

In het eerste seizoen zal de Golden Horizon vanuit Groot-Brittannië varen. Vanaf mei tot augustus 2021 vaart de Golden Horizon zevenmaal vanuit Harwich (handig vanuit Nederland!) en tweemaal vanuit het Schotse Glasgow. Routes gaan naar Schotland, IJsland, Ierland, Baltische Staten, Noorse Fjorden en Denemarken. Na de zomermaanden gaat ze via de Middellandse Zee richting Azië.

Voorlopig komen geen andere schepen in de vloot erbij.

Elke route is anders bij Tradewind Voyages. Cruises variëren van 7-21 dagen. Een 7-daagse cruise start bij €1550.

Het laatste nieuws van Tradewind Voyages

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Nieuwe rederij: Start van Tradewind Voyages in 2021

  • Schitterend mooie plaatjes zo’n zeilschip, tenminste nog een “echt” schip en geen blokkendoos om mee te gaan cruisen lekker intiem en geen varende Disney pretpark. Ik wens de nieuwe rederij letterlijk als figuurlijk “de wind in de zeilen” toe en een behouden vaart !

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger