Cruisereiziger
Annulering

Princess Cruises en Carnival Cruise Line verlengen cruisestop ook

Naast Holland America Line, annuleren ook Princess Cruises en Carnival Cruise line, hun cruises. Alle merken behoren tot het grote Carnival Corporation.

Carnival Cruise Line

Carnival Cruise Line annuleert alle cruises vanuit Amerika tot eind maart 2021. Bovendien annuleert Carnival bepaalde langere cruises, langer dan 8 dagen, die niet zijn toegestaan door het Amerikaanse CDC (vergelijkbaar met Nederlandse RIVM). Gasten en reisagenten zijn uiteraard op de hoogte gesteld en geïnformeerd over omboekingen, teruggave van de cruisesom of een future cruise credit.

Het gaat om:

  • Alle cruises vanuit Amerika tot eind maart 2021.
  • Carnival Freedom vanuit Galveston tot en met 10 april 2021.
  • Carnival Miracle vanuit San Diego en San Francisco tot en met 16 september 2021.
  • Carnival Liberty vanuit Port Canaveral van 17 september 17 – 18 oktober 18, 2021 vanwege droogdok.
  • Carnival Sunshine vanaf Charleston van 11 oktober – 13 november 13, 2021 vanwege droogdok.
  • Carnival Spirit’s 15-daagse cruise van Singapore naar Brisbane op 12 juni 2021 vanwege Australische reis beperkingen.

Princess Cruises

Princess Cruises annuleert cruises tot en met 14 mei 2021. Het gaat om haar cruises in het Caribisch gebied, de Californische kust, de start van het Alaska seizoen en de start van Europese cruises.

De vorige cruisestop ging tot eind maart 2021. Uiteraard zullen gasten op de hoogte worden gesteld over teruggave, omboeking of een future cruise credit.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)