Silversea viert tewaterlating Silver Dawn

Silversea en Fincantieri vierden donderdag de officiële tewaterlating van de Silver Dawn, het aanstaande 10e schip voor de Silversea vloot. De ceremonie vond plaats op de scheepswerf van Fincantieri in het Italiaanse Ancona, waar het schip wordt gebouwd. Oplevering staat gepland in november 2021 als ook het interieur is voltooid.

De Silver Dawn is het zusterschip van de Silver Moon , die eind oktober 2020 werd opgeleverd, en de Silver Muse uit april 2017. De Silver Dawn neemt maximaal 596 gasten mee in één van de 298 buiten/balkonsuites. Liefst 96% van alle suites heeft een balkon. De rederij kondigt de komende tijd voor dit schip enkele vernieuwingen aan ten opzichte van haar zusterschepen.

Bekijk alvast de Silver Dawn bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)