Silversea viert tewaterlating Silver Dawn

Silversea en Fincantieri vierden donderdag de officiële tewaterlating van de Silver Dawn, het aanstaande 10e schip voor de Silversea vloot. De ceremonie vond plaats op de scheepswerf van Fincantieri in het Italiaanse Ancona, waar het schip wordt gebouwd. Oplevering staat gepland in november 2021 als ook het interieur is voltooid.

De Silver Dawn is het zusterschip van de Silver Moon , die eind oktober 2020 werd opgeleverd, en de Silver Muse uit april 2017. De Silver Dawn neemt maximaal 596 gasten mee in één van de 298 buiten/balkonsuites. Liefst 96% van alle suites heeft een balkon. De rederij kondigt de komende tijd voor dit schip enkele vernieuwingen aan ten opzichte van haar zusterschepen.

Bekijk alvast de Silver Dawn bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.