Oceania Cruises onthult 180-daagse wereldcruise in 2023

Oceania Cruises heeft donderdag haar 180-daagse wereldreis in 2023 onthuld. De verkoop van deze speciale ‘Around The World’ reis start op 27 januari 2021

De 684-passagiers tellende Insignia vertrekt op 15 januari 2023 vanuit San Francisco. Gedurende de reis worden 96 bestemmingen aangedaan in 33 landen op 4 continenten. Er staan meerdaagse verblijven gepland in maar liefst 20 havens van Zuid-Amerika tot Afrika en van Azië tot Alaska. Daarnaast
kan volop van Antarctica worden genoten. Er wordt 3 volle dagen gecruist in Admiralty Bay, Paradise Bay en Half Moon Island.

De route leidt de passagiers naar meer dan 60 UNESCO-werelderfgoedlocaties. Gasten die de volledige wereldreis maken krijgen de kans om deel te nemen aan 5 exclusieve landexcursies die bij de prijs zijn inbegrepen, in Buenos Aires, Kaapstad, Dubai, Myanmar en Vietnam. Daarnaast kunnen de wereld-
reizigers kiezen voor 64 gratis excursies, een gratis drankpakket of 6.400 dollar aan boordtegoed.

In aanvulling op bovenstaande extra’s ontvangen gasten een ‘Exclusive Prestige Package’. Dit omvat gratis fooien, gratis medische voorzieningen, gratis internet, gratis wasservice, boordtegoed van 1.000 dollar per hut en een overnachting in een luxe hotel in de haven van inscheping voorafgaand aan de cruise en een transfer naar het schip.

Nieuwsgierig naar deze bijzondere cruise? Bekijk deze bij:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!