Cruisereiziger
Bestemmingen

Royal Caribbean vanuit Barbados in winter ’21/’22

Royal Caribbean International zal volgende winter vanuit Barbados gaan varen met de Grandeur of the Seas (ca. 2450 passagiers). De rederij biedt drie verschillende reisroutes van 8 en 15 dagen aan met elk eigen bestemmingen, waaronder nieuwe bestemmingen zoals de eilanden Tobago, Trinidad en St. Vincent. Daarnaast worden ook de ABC eilanden – Aruba, Bonaire en Curaçao – bezocht.

“We zijn verheugd om onze langdurige samenwerking met Barbados uit te breiden en Bridgetown te introduceren als de nieuwste thuishaven van Royal Caribbean. Cruisen vanuit het hart van de Bovenwindse Eilanden ontgrendelt nieuwe onvergetelijke vakanties met familie en vrienden op adembenemende plaatsen, zoals Grenada, St. Lucia. , en nu St. Vincent, Trinidad en Tobago,” aldus Michael Bayley, president en CEO van Royal Caribbean International. “De roze zandstranden en onverwachte avonturen in Barbados maken het ook een ideale bestemming voor onze gasten om voor of na hun cruise nog meer van de Caribische charme en cultuur te ervaren.”

Barbados staat bekend om zijn rijke geschiedenis en staat bekend om haar vriendelijke en gastvrije mensen – een kenmerkende eigenschap van Bajan die al bijna 400 jaar wordt doorgegeven en nog steeds sterk is. Avonturiers die de sfeer van het Bajan-eiland willen ontdekken, kunnen kiezen uit 11 gebieden – een mix van kust-, landelijke en stedelijke, sommige verfijnd en luxueus, andere meeslepend en gebaseerd op de natuur. Het eiland beslaat 166 vierkante mijl tussen de Atlantische Oceaan en de Caribische Zee en staat liefkozend bekend als “Little England”, boordevol natuurlijk en cultureel erfgoed om alle soorten reislust te bevredigen.

Boekbaar

Royal Caribbean’s nieuwe 2021-’22 wintercruises vanuit Bridgetown, Barbados zijn inmiddels boekbaar. De routes vertrekken op zondag (vanaf december 2021) met de havens:

  • 7-daagse Southern Caribbean Island Hop: vertrek uit Bridgetown, Barbados (nieuw) en een bezoek aan Scarborough  (Tobago – nieuw), Port of Spain (Trinidad – nieuw), St. George’s (Grenada), Kingstown (St. Vincent – nieuw), Roseau (Dominica) en Castries (St. Lucia).
  • Zuidelijk Caribisch avontuur van 7 nachten: vertrek uit Bridgetown (Barbados – nieuw) en bezoek St. St. George’s (Grenada), Kralendijk (Bonaire), Oranjestad (Aruba), Willemstad (Curaçao) en Port of Spain (Trinidad).
  • 15 dagen Ultimate Caribbean: vertrek uit Bridgetown (Barbados) en bezoek St. George’s (Grenada) Kingstown (St. Vincent), Kralendijk (Bonaire), Oranjestad (Aruba), Willemstad (Curaçao), Port of Spain (Trinidad), Cartagena (Colombia), Colon (Panama) en Puerto Limon (Costa Rica).

Nieuwsgierig naar deze cruises? Ze zijn al boekbaar vanaf €413 bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger