Cruiseschip Iona voor technical call in Rotterdam

Het cruiseschip Iona van de Britse cruisemaatschappij P&O Cruises meldde zich zondag aan het einde van de ochtend bij Cruise Port Rotterdam voor een ‘technical call’. Het schip dat volledig op LNG opereert zal naar verwachting maandag aan het begin van de avond weer vertrekken vanaf de Holland Amerika kade. Vertrektijd staat vooralsnog op 18:00 16:00 uur (vervroegd!)

Het is niet de eerste keer dat de Iona te zien is in de Rotterdamse haven. Afgelopen zomer was het schip al bij Damen Verolme voor inspectiewerkzaamheden voorafgaand aan haar oplevering vorig jaar oktober. Door de coronapandemie wacht het nieuwbouwschip nog altijd op haar eerste passagiers aan boord. Rotterdam verwacht de Iona dit jaar vaker aan de kade.

Cruises met de Iona zijn boekbaar bij:

Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!