Nieuwe rederij: Swan Hellenic start in november 2021

Vanaf november 2021 is de cruisewereld een rederij rijker: Swan Hellenic start dan met cruiseschip Minerva. Wij bekijken voor jou deze rederij wat meer in detail!

Wat biedt deze rederij?

Swan Hellenic is een rederij dat eerder ook bestond, tot januari 2017. Ditmaal herstart de rederij met nieuwe schepen waarvan de Minerva als eerste in de vaart gaat komen. Het kleine 5-sterren schip wordt gebouwd als expeditieschip met een ijsversterkte boeg en plek voor 152 gasten en 120 bemanningsleden.

Met haar 115 meter lang en 23 meter breed biedt het 9 dekken aan. Het ultraluxe schip kenmerkt zich door een Scandinavisch interieur en veel ruimte aan boord voor elke passagier. De 76 hutten, inclusief 6 suites, zijn voorzien van o.a. badjassen en minibar. Er zijn geen binnenhutten, enkel buiten- balkonhutten en suites.

Aan boord zijn verder een buitendek met zwembad, sauna, kapper & fitness, één restaurant en 2 lounges.

Welke schepen zullen gaan varen?

In het eerste seizoen zal de Minerva cruises aanbieden in Antarctica. Vanaf 27 november 2021 cruist het schip vanuit Buenos Aires en daarna vanaf Ushuaia. Wanneer het cruiseseizoen eindigt zo rond maart/april, vaart de Minerva via Nieuw-Zeeland en Indonesië naar Japan. Ze vervolgt haar programma met cruises naar Alaska.

In 2022 voegt zich nog een schip bij de vloot, de Vega.

Het laatste nieuws van Swan Hellenic

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)