Celestyal Cruises start op 24 april 2021

Celestyal Cruises heeft bekendgemaakt dat zij haar cruiseseizoen op 24 april 2021 wil starten. Eind juni 2020 had de rederij, als een van de eersten, de cruisestop verlengd tot begin maart 2021.

De eerste cruise is een 8-daagse Aegean cruise met hun nieuwe aanwinst in de vloot, de Celestyal Experience. Dit is de voornamalige Costa neoRomantica. De cruise start in Piraeus en bezoekt Kusadasi in Turkije, Rhodos, Kreta, Santorini, Milos en Mykonos (met overnachting).

De rederij maakt voor haar kortere vier- en vijf-daagse cruises in het nieuwe seizoen gebruik van de haven van Lavrion. Deze haven ligt nabij Athene en is slechts 30 minuten rijden vanaf het internationale vliegveld, korter dan naar de grote haven van Piraeus.

Een cruise met Celestyal betekent altijd een all-inclusive ervaring, met fooien, een drankpakket en een aantal excursies inclusief.

Nieuwsgierig naar de Celestyal Experience? Lees hier meer over de nieuwste aanwinst.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)