Cruisereiziger
Doop

Swan Hellenic doopt SH Diana in Amsterdam

Het gloednieuwe expeditieschip SH Diana zal op 4 mei worden gedoopt in Amsterdam. Het derde schip in de vloot van de Britse cruisemaatschappij Swan Hellenic wordt momenteel gebouwd op de Helsinki scheepswerf en maakt op 15 april haar debuut in Palermo. Vanuit de Middellandse Zee zal SH Diana koers zetten naar Noord-Europa voor verkenningen van het noordpoolgebied. Onderweg vindt dus de naamceremonie plaats in onze hoofdstad met de CEO van een Amerikaans reisbureau Valerie Ann Wilson als doopmoeder.

De maiden voyage van SH Diana start in Amsterdam en brengt gasten via o.a. Mandal langs de Noorse kust naar Tromso, de gateway naar het Noordpoolgebied. Na een Arctisch seizoen van 7 expeditiecruises keert het schip terug naar de Middellandse Zee. Daarna gaat het Polar Class PC6-schip met ultramoderne scheepstechnologie en duurzame toepassingen via het Suezkanaal naar Paradise Islands, Madagascar, Zuidelijk Afrika en Antarctica.  

Wil je meer weten over expeditiecruises? Ga dan naar Expeditiecruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie!

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Swan Hellenic doopt SH Diana in Amsterdam

  • waarom toch steeds maatschappij i.p.v. rederij we zijn immers bezig met schepen

Reacties zijn gesloten.