MSC Cruises wil cruises naar Griekenland met Pasen opnieuw opstarten

MSC Cruises heeft donderdag aangekondigd dat het nauw samenwerkt met het Griekse Ministerie van Toerisme en andere relevante autoriteiten voor de heropening van lokale toeristische diensten op tijd om cruisepassagiers te bedienen die Griekenland bezoeken vanaf de komende paasvakantieperiode.

MSC Cruises kondigde ook aan dat het alle geplande cruises van MSC Magnifica tot en met 29 april annuleert. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het schip vanaf 14 februari naar zee zou terugkeren met een vaarroute naar Griekenland. MSC Magnifica zal dus worden vervangen voor vaarroutes naar de oostelijke Middellandse Zee, inclusief Griekenland, tijdens de paasperiode én gedurende het zomerseizoen.

Gasten die tot en met 29 april op de MSC Magnifica hebben geboekt, krijgen de mogelijkheid om hun vakantie op zee om te boeken op een van de andere schepen die Griekenland aandoen of op het vlaggenschip MSC Grandiosa, dat momenteel vaart in de westelijke Middellandse Zee.

MSC Grandiosa maakt momenteel wekelijkse cruises die elke zondag vertrekken vanuit Genua, Italië en naar Civitavecchia, Napels, Palermo in Italië en Valetta in Malta gaan. Inscheping is mogelijk vanuit elke haven in Italië.

Wil jij in de toekomst cruisen met MSC Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!