Fred. Olsen annuleert alle afvaarten tot eind juni 2021

Fred. Olsen Cruise Lines heeft bekendgemaakt dat het alle afvaarten heeft geannuleerd tot eind juni 2021 in verband met de huidige beperkingen in Engeland als gevolg van de coronapandemie. De Britse rederij zou oorspronkelijk op 22 mei haar cruiseactiviteiten weer oppakken. Door de verlenging van de cruisestop worden nog eens 14 cruises afgezegd. Cruisepassagiers kunnen hun volledige reissom laten terugbetalen dan wel kiezen voor een voucher.

Peter Deer, Managing Director bij Fred. Olsen Cruise Lines, zei: “We herzien voortdurend de data van onze terugkeer in de vaart op basis van de laatste richtlijnen van de regering. We werken hiervoor nauw samen met CLIA en andere brancheorganisaties. Deze extra tijd stelt ons in staat om volledig de impact van de introductie van het vaccin te bepalen op de procedures aan boord en aan wal. We weten dat onze gasten het cruisen missen, net als wij, en we kunnen niet wachten om ze allemaal weer aan boord te verwelkomen wanneer de tijd rijp is.”

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!