Wereldreis Oceania Cruises in 2023 binnen één dag uitverkocht

De wereldcruise van Oceania Cruises in 2023 is binnen één dag na opening van de verkoop voor het grote publiek op 27 januari uitverkocht. Meer dan een derde van alle boekingen voor de ‘Around the World in 180 Days’ was afkomstig van nieuwe klanten. Verder koos ongeveer 20% van de wereldcruisers ervoor om hun reis te verlengen van 180 dagen tot een totaal van 218 dagen.

De Insignia zal op 15 januari 2023 vertrekken uit San Francisco. De wereldcruise kon worden verlengd door door te reizen naar New York (200 dagen), te vertrekken vanuit Miami op 28 december 2022 en van boord te gaan in ontschepingshaven San Francisco (198 dagen) of te cruisen van Miami naar New York (218 dagen).

De wereldcruise doet in totaal 96 havens aan in 33 landen. Daarbij worden 4 continenten bezocht. De reis omvat ook drie volle dagen cruisen bij Antarctica en biedt passagiers toegang tot meer dan 60 UNESCO-werelderfgoedlocaties.

Vanwege de sterke vraag van cruisereizigers naar (langere) cruises in Europa en Noord-Amerika in 2022 heeft de rederij besloten om in maart de verkoop te starten van het volledige winterprogramma van 2022-2023 en vanaf september de reizen in de lente, zomer en herfst van 2023 in Europa en Noord-Amerika.

Interesse in de langere cruises van Oceania Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!