$11 miljoen cruise voedselvoorraden geveild in Miami

Tonnen ingevroren, gekoeld en gedroogd voedsel ter waarde van 11 miljoen dollar, dat voornamelijk bestemd was voor cruiseschepen, wordt binnenkort geveild. Leverancier Kansas Marine Co moet het voedsel op een veiling aanbieden omdat het distributiecentrum in Miami gaat sluiten. Het bedrijf is leverancier van vele rederijen zoals de merken van Royal Caribbean Group en Carnival Corporation etc. voor alle Amerikaanse havens, maar ook voor havens elders ter wereld.

Meer dan 40 miljoen items worden aangeboden. Een duizelingwekkend menu staat te koop: bagel, bar mixen, bonen, brood, boordmix, cake, cakemix, snoep, kersen, kaas, chips, chocola, kokosnoten, koffie en thee, cookie deeg, couscous, crackers, croissants, desserts, donuts, eieren, bloem, fruit, honing, ijs, jam, vlees, melk, muffin mix, noten, olie, olijven, pasta, pizza, aardappelen, rijst, sauzen, zeefruit, kruiden, suiker, siroop, tortilla’s, wafels en veel meer.

Geïnteresseerde kopers mogen uiteraard een kijkje nemen. De veiling vindt plaats op 23 februari 2021.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

3 thoughts on “$11 miljoen cruise voedselvoorraden geveild in Miami

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *