$11 miljoen cruise voedselvoorraden geveild in Miami

Tonnen ingevroren, gekoeld en gedroogd voedsel ter waarde van 11 miljoen dollar, dat voornamelijk bestemd was voor cruiseschepen, wordt binnenkort geveild. Leverancier Kansas Marine Co moet het voedsel op een veiling aanbieden omdat het distributiecentrum in Miami gaat sluiten. Het bedrijf is leverancier van vele rederijen zoals de merken van Royal Caribbean Group en Carnival Corporation etc. voor alle Amerikaanse havens, maar ook voor havens elders ter wereld.

Meer dan 40 miljoen items worden aangeboden. Een duizelingwekkend menu staat te koop: bagel, bar mixen, bonen, brood, boordmix, cake, cakemix, snoep, kersen, kaas, chips, chocola, kokosnoten, koffie en thee, cookie deeg, couscous, crackers, croissants, desserts, donuts, eieren, bloem, fruit, honing, ijs, jam, vlees, melk, muffin mix, noten, olie, olijven, pasta, pizza, aardappelen, rijst, sauzen, zeefruit, kruiden, suiker, siroop, tortilla’s, wafels en veel meer.

Geïnteresseerde kopers mogen uiteraard een kijkje nemen. De veiling vindt plaats op 23 februari 2021.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

3 thoughts on “$11 miljoen cruise voedselvoorraden geveild in Miami

 • 15 februari 2021 om 22:07
  Permalink

  Hoi Mirjam,
  11 miljard of 11 miljoen?
  Groet, Rob

 • 15 februari 2021 om 22:24
  Permalink

  ‘Gelukkig’ maar 11 miljoen, dankje!

  • 16 februari 2021 om 08:32
   Permalink

   Graag gedaan

Reacties zijn gesloten.