Nieuw P&O schip krijgt naam ‘Arvia’

P&O Cruises heeft de naam van haar tweede LNG schip bekendgemaakt: Arvia. Dit schip zal in december 2022 aan de vloot worden toegevoegd.

Arvia betekent ‘van de kust’ en is het zusterschip van de Iona die in 2020 opgeleverd is.

P&O Cruises president Paul Ludlow: “Arvia zal zich bij Iona voegen als een innovatief en toekomstgericht schip dat een uitstekende, gevarieerde en eigentijdse vakantie biedt. Arvia is ontworpen om het hele jaar door naar de zon te reizen. Uniek is dat je overal aan boord maximaal kunt genieten van het uitzicht op zee en de kust. Dus het leek een zeer passende naam en één die de ervaring voor gasten aan boord zal weerspiegelen.”

De naam van het schip van 184.700 ton werd onthuld door middel van een video, bestaande uit een schets van de letters in de naam op verschillende locaties, allemaal gerelateerd aan het strand en de kust.

Nieuwsgierig naar de P&O Cruises? Kijk zeker even bij:

Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)