Cruiseschip Iona brengt Rotterdam weer een bezoekje

Het cruiseschip Iona van de Britse cruisemaatschappij P&O Cruises meldde zich zondagmorgen wederom bij Cruise Port Rotterdam voor een ‘technical call’. Het schip dat volledig op LNG opereert zal naar verwachting dinsdag rond 17:00 uur weer vertrekken. Ook half januari bracht dit nieuwe cruiseschip een bezoek aan Rotterdam, ook zonder passagiers.

Door de coronapandemie wacht het nieuwbouwschip nog altijd op haar eerste passagiers aan boord. Rotterdam verwacht de Iona dit jaar vaker aan de kade. Overigens maakt P&O Cruises afgelopen week bekend dat het 2e LNG schip de naam Arvia zal gaan heten. Het schip komt in december 2022 in de vaart.

Cruises met de Iona zijn boekbaar bij:

Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *