Norwegian Cruise Line eert vrouwen binnen vloot

Ter ere van de 110e verjaardag van Internationale Vrouwendag lanceert Norwegian Cruise Line een maandlange inspanning om haar personeelsleden aan te moedigen om “op te staan, te spreken, op te staan ​​en nooit, ooit op te geven.”

Deze boodschap van empowerment komt op een moment dat de rederij op het punt staat het éénjarige teken van haar tijdelijke opschorting van cruises te overschrijden als gevolg van de wereldwijde pandemie.

Gedurende de maand maart organiseert Norwegian Cruise Line speed-mentoring-sessies, gesprekken met vrouwelijke leiders en moedigt teamleden aan om zowel hun empowerment-verhalen te delen als hun waardering te tonen voor teamleden over de hele wereld. Bovendien zal NCL met deze dames aanwezig zijn bij radio uitzendingen van The Morning Show, een toonaangevend Amerikaans radioprogramma op doordeweekse dagen en partner van Norwegian Cruise Line.

“De afgelopen 12 maanden waren ongetwijfeld de meest uitdagende in ons leven”, aldus Harry Sommer, President en CEO van Norwegian Cruise Line. “Gezien onze  1-jaar opschorting van het cruisen en alles wat dat inhoudt, nemen we graag deze tijd om de vrouwen in onze organisatie te eren. Zij helpen ons deze ongekende tijd te doorstaan ​​en zij helpen ons ook de toekomst gekenmerkt door innovatie en succes. Vandaag, en elke dag, willen we al onze teamleden vragen de status quo uit te dagen en boven jezelf uit te stijgen.”

Als onderdeel van de Internationale Vrouwendag, delen de leiders van Norwegian Cruise Line persoonlijke boodschappen van empowerment en inspireren ze teamleden om hetzelfde te doen:

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)