Virgin Voyages maakt naam derde schip en routes bekend

Het derde nieuwbouwschip van Virgin Voyages krijgt de naam Resilient Lady. Dat heeft de nieuwkomer in de cruise-industrie maandag onthuld. Het schip, gebouwd door Fincantieri in Genua, zal naar verwachting volgend jaar haar debuut gaan maken.

Vanaf juli 2022 staan er 8-daagse cruises gepland vanuit het Griekse Athene. Het adult-only cruiseschip vaart 2 verschillende routes. De eerste doet de Griekse eilanden Santorini, Rhodos, Kreta en Mykonos (met overnachting) aan. De tweede gaat naar Dubrovnik, Kotor, Corfu en Argostoli.

“Cruisen in de Middellandse Zee is een buitengewone ervaring.  We kijken er naar uit om het avontuur van een Virgin Voyage naar deze prachtige plek te brengen”, zei Sir Richard Branson, oprichter van de Virgin Group. “Ik ben zo trots op het ongelooflijke werk dat het team heeft verzet om Resilient Lady te introduceren.”

“Door Resilient Lady te verwelkomen in onze vloot en deze geweldige routes te onthullen, wordt de toon gezet voor de meest memorabele zomervakantie”, aldus Tom McAlpin, CEO en President van Virgin Voyages. “We weten dat de tijd om te reizen aan de horizon ligt, en Virgin Voyages is hier, zodat we kunnen blijven dromen van onweerstaanbare vakanties die voor ons liggen.”

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!