Carnival Cruise Line viert 49e verjaardag met Top 49

Carnival Cruise Line vierde donderdag haar 49e verjaardag. Ter ere hiervan vroeg de rederij haar fans om de “Top 49 momenten die gasten missen van het cruisen” te beoordelen. Tot de resultaten behoren vele kenmerkende “Fun Ship” -ervaringen, zoals een ritje maken in de SkyRide-luchtattractie en genieten van de Warm Chocolate Melting Cake van de cruisemaatschappij of een handgemaakte burger bij Guy’s Burger Joint.

Carnival begon 49 jaar geleden met het vertrek van de originele TSS Mardi Gras vanuit PortMiami voor haar inaugurele cruise en luidde in Amerika een nieuwe stijl van leuke, betaalbare vakanties in die ooit voorbehouden waren aan de allerrijksten. Dit jaar staat het debuut gepland van de nieuwe Mardi Gras. Het wordt het eerste schip in Noord-Amerika dat wordt aangedreven door Liquefied Natural Gas (LNG) en de eerste met een achtbaan op zee. Een zusterschip, Carnival Celebration, zal volgend jaar in de vaart worden genomen.

De verjaardagsfestiviteiten voor Carnival’s 50e verjaardag beginnen in maart 2022 – de verjaardagsmaand van het bedrijf – met een reeks herdenkingsafvaarten met ontmoetingen van Carnival-schepen voor de kust van de Bahama’s, het Caribisch gebied, Mexico en Australië, evenals speciaal amusement en activiteiten die het hele jaar doorgaan, allemaal met als hoogtepunt de aankomst van de Carnival Celebration in PortMiami in november.

Wil jij de 50e verjaardag van Carnival vieren aan boord? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *