Holland America Line annuleert alle Alaska juni cruises vanaf Seattle

Holland America Line heeft na eerdere annuleringen van Alaskacruises vanuit Vancouver, helaas ook de juni cruises vanuit Seattle geannuleerd.

In totaal gaan 6 cruises van de Eurodam en Oosterdam in juni 2021 niet door. Deze cruises zouden ook stoppen in Victoria, British Columbia (Canada). De cruises in juli 2021 (en later) zijn nog niet geannuleerd. De rederij is namelijk nog in overleg met de Canadese en Amerikaanse overheden, om de overige Alaska cruises toch door te laten gaan.

“We blijven actief betrokken bij de dialoog met de autoriteiten in Canada en de Verenigde Staten om te kijken welke cruisemogelijkheden er nog kunnen zijn in Alaska. We weten hoe belangrijk deze markt is, niet alleen voor ons als rederij, maar ook voor de gemeenschappen en individuen die afhankelijk zijn van onze schepen. “, zegt Gus Antorcha, president van Holland America Line.

Ook Princess Cruises, die net als Holland America Line onderdeel is van Carnival Corporation, heeft haar juni cruises vanuit Seattle geannuleerd.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *