Mario Zanetti benoemd tot president van Costa Cruises

Mario Zanetti is gepromoveerd tot president van Costa Cruises. Hij gaat de rol bekleden die de afgelopen periode tijdelijk werd ingevuld door Michael Thamm, Group CEO, Costa Group & Carnival Asia. In zijn nieuwe functie zal Mario Zanetti leiding geven aan Costa als merk over de hele wereld, inclusief Azië. Doelstelling is om Costa te begeleiden om haar positie in Europa, Zuid-Amerika en Azië te versterken en winstgevend te zijn en duurzame groei op lange termijn te realiseren.

Tegelijkertijd is Roberto Alberti benoemd tot Chief Commercial Officer van Costa Cruises, een functie die eerder werd bekleed door Mario Zanetti. Roberto Alberti zal de verantwoordelijkheid dragen van de overall commerciële activiteiten, inclusief verkoop, inkomstenbeheer en marketing wereldwijd. Hij zal in die hoedanigheid rapporteren aan Mario Zanetti. Beide zullen hun werkzaamheden uitvoeren vanuit het hoofdkantoor van Costa Cruises in Genua.

“De pauze in onze scheepsoperaties was een gelegenheid om te werken aan het verbeteren van de organisatie van Costa met als doel het bedrijf sterker te maken, klaar voor de doorstart met hernieuwde energie, een duidelijk commerciële strategie en een meer klantgerichte benadering ”- aldus Michael Thamm, Group CEO, Costa Group en Carnival Asia. “We kijken optimistisch naar de toekomst. Met deze nieuwe organisatie hebben we de juiste mensen en vaardigheden om erin te slagen innovatieve strategieën te ontwikkelen om onze klantente behouden via elk kanaal en elke bronmarkt”.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!