Celebrity Beyond te water gelaten in Frankrijk

Op de scheepswerf van Chantiers de l’Atlantique in het Franse St. Nazaire is het volgende nieuwe cruiseschip van Celebrity Cruises, Celebrity Beyond, te water gelaten. Het is een belangrijke mijlpaal in de bouw van het derde cruiseschip in de Edge-klasse (129.000 brutoton) van de Amerikaanse rederij.

Nadat het droogdok was gevuld met water werd het 327 meter lange en 38 meter brede zusterschip van de Celebrity Edge en Celebrity Apex woensdagavond naar de afbouwkade getrokken waar de werkzaamheden aan zowel de buitenkant als het interieur worden voortgezet. Oplevering staat gepland in het voorjaar van 2022.

Wil jij in de toekomst cruisen met Celebrity Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!