Win het Food Faces kookboek van Holland America Line’s Rudi Sodamin!

Deze prijsvraag is afgelopen!

Dinsdag vond de eerste editie van de Internationale Food Faces Dag plaats. Dit is dé dag waar klieren en spelen met je eten centraal staat. Rudi Sodamin, Holland America Line’s topchef en bedenker van deze dag, haalt zijn artistieke inspiratie uit culinaire, eetbare ingrediënten die hij omtovert tot blije gezichten. Het is alweer enkele jaren geleden dat hij begon met deze Food Faces. Inmiddels heeft hij honderden karakters door zijn lens vastgelegd.

Aan boord van schepen van Holland America Line kunnen gasten die dineren in Sodamin’s eigen restaurant of pop-up genieten van zijn dynamische Food Faces op exclusieve borden, die in beperkte oplage zijn gemaakt door Bernardaud, de Franse fabrikant van Limoges-porselein. Elk bord heeft een andere afbeelding uit zijn eigen “Food Faces”-boek, dat meer dan 150 levendige afbeeldingen bevat van zijn eetbare personages. 

Cruisereiziger.nl geeft in het kader van International Food Faces Day een exemplaar van Sodamin’s (Engelstalige) ‘Food Faces’ boek weg.

Wat moet je doen om het Food Faces kookboek te winnen?

Stuur tot en met woensdag 14 april 2021 een e-mail naar prijsvraag@cruisereiziger.nl met het juiste antwoord op de volgende vraag:

Hoe heet het restaurant van Rudi Sodamin aan boord van de Koningsdam en Nieuw Statendam?

Heel veel succes!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Win het Food Faces kookboek van Holland America Line’s Rudi Sodamin!

  • 11 april 2021 om 09:25
    Permalink

    Dag ; De reis ik met jullie gemaakt heb was een reis ik ik heb mogen smaken zoals ik verlangt had , met vele mensen rond mij en mooie herinneringen aan het schip en zijn vriendelijke bemanning .

Reacties zijn gesloten.