Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

Harmony of the Seas gearriveerd in droogdok bij Cadiz

Een van ‘s werelds grootste cruiseschepen, de Harmony of the Seas, is maandag 4 april gearriveerd in scheepswerf Navantia in Cadiz. In het droogdok ontvangt het schip een periodieke onderhoudsbeurt. Opeenvolgend zal rederij Royal Caribbean ook Jewel of the Seas, de Symphony of the Seas en Liberty of the Seas  daar het droogdok inbrengen, aldus Cruise Industry News.

Kapitein Johnny Faevelen is momenteel aan boord en laat diverse indrukwekkende foto’s zien van de werkzaamheden aan de Harmony.

De rederij is al enige tijd aan het cruisen vanuit Singapore en zal de komende maanden steeds meer schepen gaan inzetten. Vanuit Israël zal de Odyssey of the Seas gaan starten. In Europa en de Bahama’s start de rederij vanaf juni:

  • Adventure of the Seas: vanaf 12 juni vanuit de Bahama’s
  • Vision of the Seas: vanaf 21 juni 2021 vanuit Bermuda
  • Jewel of the Seas: vanaf 10 juli tot eind oktober 2021 vanuit Limassol
  • Anthem of the Seas: exclusief voor Britse gasten vanaf juli

Zin in een Royal Caribbean cruise? Kijk eens bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)