Cadiz

Terug naar Bestemmingen – Spanje

Aanlegplaats

Cruiseschepen leggen vrijwel naast het centrum van de stad aan in de haven. Passagiers mogen lopend het terrein af. Het treinstation ligt op nog geen tien minuten lopen van de cruiseterminal.

Afstand naar stad

De cruiseterminal ligt als het ware aan het begin of eind van een wandelgebied met water dat het centrum markeert. In vijf minuten loop je naar het toeristenbureau dat in een park ligt tussen de stad en de terminal.

Bezienswaardigheden in Cadiz

Het toeristenbureau van Cadiz heeft een paar handige wandelingen uitgezet die op de straten en wegen aangegeven zijn met kleuren. Voor een Middeleeuwse wandeling volg je bijvoorbeeld een lichtgroene lijn.  Cadiz staat vooral bekend om de vele steegjes en witte huizen. Een aanrader is om de klokkentoren van de kathedraal te bezoeken waar je werkelijk een prachtig uitzicht hebt over de stad. Verschillende musea zijn in de stad aanwezig.  Een langgerekt strand dat lopend ook te bereiken is, maakt het een ook een zon-bestemming. Een hop-on-hop-off bus rijdt naar de fortificaties van Cadiz dat op een schiereiland ligt en zich dus moest kunnen verdedigen.

Boek snel je excursies vooruit én goedkoper:

 

Wil je ook een cruise maken naar Cadiz? Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

 

Het laatste cruisenieuws over Cadiz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *