Rederijen annuleren meer cruises tot eind juni 2021

Rederijen Carnival Cruise Line, Royal Caribbean Corp. en Disney Cruise Line hebben meer annuleringen van cruises bekendgemaakt.

Carnival Cruise Line annuleert alle cruises tot eind juni 2021. Gasten kunnen hun geld terugvragen of gebruik maken van een future cruise credit met extra boordtegoed. De rederij heeft als een van de weinigen nog geen plannen om buiten Amerika te starten. Zij zijn in overleg met het Amerikaanse CDC om tot werkbare afspraken te komen.

Disney Cruise Line

Disney annuleert cruises op de Disney Dream, Disney Fantasy en Disney Wonder tot eind juni 2021. De Disney Magic zal gaan varen vanuit Groot-Brittannië. Cruises op de Disney Magic vanaf 10 augustus tot 18 september naar andere bestemmingen zijn geannuleerd.

Royal Caribbean Corp.

Royal Caribbean Corp. annuleert alle reguliere cruises van Royal Caribbean, Celebrity Cruises en Silversea tot eind juni 2021. Uitgezonderd hiervan zijn de schepen die aangewezen zijn om te gaan varen vanuit o.a. Singapore, Israël, Caribisch gebied, Middellandse Zee, Groot-Brittannië en andere bestemmingen.

Benieuwd welke schepen wél varen? Lees hier welke dit zijn.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)