Cruisereiziger
Bestemmingen

AIDA verlengt Canarisch seizoen tot in juni

AIDA Cruises verlengt haar Canarisch seizoen tot in juni 2021. De Duitstalige rederij heeft drie cruises aan het aanbod toegevoegd in mei. Gasten kunnen vertrekken vanaf Las Palmas, Gran Canaria, op 15 mei, 22 mei en 29 mei 2021.
Momenteel vaart de AIDAperla 1-weekse cruises rondom de Canarische Eilanden. De eilandengroep heeft relatief weinig besmettingen. De rederij heeft in samenspraak met de Spaanse overheid regels vastgesteld voor veilig cruisen. Zo krijgen alle gasten een verplichte PCR test voor vertrek, regelmatige gezondheidschecks en uiteraard social distancing.

Annuleringen Middellandse Zee cruises AIDAperla

Doordat de AIDAperla rondom de Canarische eilanden ingezet zal worden, gaan de oorspronkelijke cruises van 15 mei tot 4 juni 2021 in de Middellandse Zee niet door. AIDA informeert de betroffen gasten.

Bekijk de cruises met de AIDAperla hier:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)