Disney Cruise Line onthult meer details Disney Wish tijdens livestream

Disney Cruise Line onthult donderdag 29 april 2021 tijdens een online event meer details over hoe haar nieuwste cruiseschip Disney Wish eruit komt te zien.

De virtuele presentatie van 30 minuten, gepresenteerd door Cruise Director Ashley Long, geeft je een voorproefje van alle magie die je te wachten staat. Dit is inclusief een kijkje achter de schermen bij de Walt Disney Imagineers en het creatieve team dat de Disney Wish tot leven brengt. Bovendien zullen enkele Disney personages hun opwachting maken en staan er verrassingsoptredens gepland.

De grootse onthulling vindt plaats om 18:00 uur Nederlandse tijd op de website van Disney Parks Blog. LINK!

Zie onderstaande video voor meer info over wat je kan verwachten. Hierin zie je ook een voorproefje van hoe Disney Cruise Line de magie van technologie gebruikt om het schip tot leven te brengen.

De Meyer Werft in Papenburg bouwt momenteel de Disney Wish. Het schip zal zich in 2022 bij de vloot van de vier bestaande schepen voegen. De Wish zal de grootste van de vier worden, maar nog altijd middelgroot met plek voor zo’n 2500-3000 passagiers. Bovendien is de Disney Wish het eerste van drie LNG schepen die de komende jaren aan de vloot van Disney worden toegevoegd.

Wil jij in de toekomst cruisen met Disney Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!