Norwegian Cruise Line herstart ook vanaf Barcelona en Civitavecchia

Norwegian Cruise Line (NCL) kondigde vandaag een verdere herstart aan van cruises in Europa. De rederij gaat vanuit de vertrekhavens Barcelona en Rome (Civitavecchia) starten met eerder geplande routes naar de Middellandse Zee en de Griekse eilanden vanaf 5 september 2021.

Vanaf 5 september 2021 vanuit Barcelona en 13 september uit Civitavecchia

Op basis van de krachtige protocollen van het Sail Safe Global Health and Safety Program, en in samenwerking met lokale overheden, vaart NCL naar Spanje, Italië en Griekenland. Momenteel gepland om te varen vanaf Barcelona, zal Norwegian Epic vanaf 5 september 2021 tot en met 24 oktober 2021 7-daagse cruises door de westelijke Middellandse Zee maken. De Norwegian Getaway start met een mix van 10 tot 11-daagse Griekse eilanden cruises vanuit Rome (Civitavecchia) van 13 september 2021 tot 25 oktober 2021.

Elke route heeft vijf tot acht aanloophavens met een verblijf tot 13 uur in elke stad. Bovendien zijn er niet meer dan twee dagen op zee. Gasten kunnen hun dagen doorbrengen met het verkennen van oude ruïnes en middeleeuwse architectuur, het bewonderen van artistieke meesterwerken of gewoon genieten van heerlijke lokale gerechten.

Epic en Getaway voegen zich bij Norwegian Jade

“Europa is een fantastische bestemming. We kijken er dan ook enorm naar uit om terug te keren naar een aantal van onze meest geliefde thuishavens en de daarbij behorende reisroutes te hervatten. Als rederij kunnen we niet wachten om onze gasten te verwelkomen. En hen op de veiligst mogelijke manier de vakantie van hun leven te laten ervaren”, aldus Harry Sommer, President en Chief Executive Officer van NCL. “We werken actief samen met onze lokale partners en overheidsfunctionarissen in de regio. Omdat het plan is om de reizen te hervatten met Norwegian Epic en Getaway. Zij voegen zich bij de Norwegian Jade deze zomer. De herlancering van Norwegian Epic en Getaway maakt het mogelijk om een grotere verscheidenheid aan zeer gewilde reisroutes aan te bieden.”

“Hoewel het cruisen nog niet is hervat vanuit de Spaanse havens, heeft de haven van Barcelona nauw samengewerkt en meegewerkt met het Spaanse ministerie van Volksgezondheid en met de gezondheidsafdeling van de lokale overheid van Catalonië om hetzelfde doel te bereiken: de hervatting van het cruiseverkeer na de veiligste protocollen voor gasten, bemanning en de inwoners van Barcelona ”, aldus Mercè Conesa, president van de haven van Barcelona. “We hopen dat we Norwegian Cruise Line en haar gasten binnenkort in Barcelona zullen verwelkomen.”

Heb je ook weer zin om te cruisen met NCL? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)