Celebrity Cruises onthult woensdag online nieuw schip

Celebrity Cruises zal woensdag 28 april 2021 aan het begin van de avond een online ‘sneak peek’ geven van haar nieuwste cruiseschip Celebrity Beyond. De onthulling van haar derde schip in de Edge-klasse vindt om 18:00 uur Nederlandse tijd plaats. Dit gebeurt via het YouTube kanaal van de Amerikaanse cruisemaatschappij. LINK!

Het zusterschip van de Celebrity Edge (2018) en Celebrity Apex (2020) is momenteel in aanbouw op de scheepswerf van Chantiers de l’Atlantique in Frankrijk. De verwachte oplevering staat gepland in de lente van 2022. De Celebrity Beyond (2.900 passagiers) zal waarschijnlijk enkele nieuwe voorzieningen bevatten in vergelijking met haar voorgangers.

Cruises met Celebrity Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)