Cruisereiziger
Herstart

Azamara gaat vanaf augustus weer varen vanuit Griekenland

Azamara heeft bekendgemaakt dat het vanaf eind augustus 2021 weer gaat varen met de Azamara Quest. Het wordt het eerste schip in de vloot van de ultra luxe cruisemaatschappij die weer van start gaat sinds de uitbraak van de coronapandemie. Vanaf 28 augustus 2021 staan er voor de Azamara Quest 5 ‘Griekse’ cruises en 1 klassieke Middellandse Zee cruise gepland. Bestemmingen van deze cruises zijn o.a. Santorini, Rhodos en Heraklion.

Vanaf 11 mei 2021 start de verkoop voor deze cruises. Alle gasten en bemanningsleden dienen minstens 14 dagen voor aanvang van de cruise volledig te zijn ingeënt tegen COVID’19. Medio mei zal Azamara meer details bekendmaken over de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die het aan boord zal hanteren om de veiligheid voor zowel de gasten als haar bemanningsleden te garanderen.

De andere twee schepen in de vloot, Azamara Journey en Azamara Pursuit, zullen pas later terugkeren in de vaart. Volgens de laatste planning start de Azamara Journey op 13 oktober met haar oorspronkelijk geplande 13-daagse ‘Griekse’ cruise vanuit Piraeus. De comeback van de Azamara Pursuit wordt nu op 28 september verwacht met de reeds geplande 12-daagse cruise vanuit Piraeus naar Civitavecchia.

Vanwege de huidige omstandigheden is Azamara genoodzaakt om de oorspronkelijk geplande cruises van de Azarama Quest tot en met 2 oktober te annuleren. Dat geldt ook voor de geplande cruises van de Azamara Journey en Azamara Pursuit tot en met september 2021.

Kan jij niet wachten om weer met Azamara te cruisen? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)