Holland America Line’s Rotterdam bezig aan tweede testvaart

Het nieuwe cruiseschip van Holland America Line, Rotterdam, is momenteel bezig aan haar tweede testvaart. Het derde schip in de Pinnacle klasse vertrok maandagmiddag vanaf de scheepswerf van Fincantieri in het Italiaanse Triëste voor waarschijnlijk de laatste serie van nautische en technische testen. Naar verwachting zullen de zeetesten 5 dagen in beslag gaan nemen.

Daarna, op 7 mei, wordt de Rotterdam weer verwacht in Marghera. Daarvandaan vertrok het op 25 april voor haar eerste 3-daagse testvaart in de Adriatische Zee. Bij terugkomst legt de werf vervolgens de laatste hand aan het nieuwe vlaggenschip van Holland America Line, voordat het eind juli wordt opgeleverd.

Interesse in cruisen met de nieuwe Rotterdam? Vraag een gratis offerte aan bij:

ANWB Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)