Nieuw Disney-schip krijgt een suite in een schoorsteen

Het toekomstige nieuwe cruiseschip van Disney Cruise Line, Disney Wish, krijgt bij haar debuut in de zomer van 2022 een wel heel bijzondere suite aan boord, in de schoorsteen. De ‘The Wish’ torensuite wordt een penthouse van 182 vierkante meter in de voorste rode ‘nep’ schoorsteen van het vijfde schip in de vloot van de Amerikaanse rederij.

De suite met 2 verdiepingen gaat een onvergelijkbaar uitzicht op zee bieden. Het bevat een woonkamer met open eethoek, een grote pantry en een bar. Het biedt plaats aan maximaal 8 gasten met twee grote slaapkamers op de bovenverdieping en een kinderkamer met stapelbed. Bovendien kan de bibliotheek worden omgebouwd tot een slaapkamer. De suite heeft 4 badkamers.

Het interieur van ‘The Wish’ torensuite zal geïnspireerd zijn op Disney’s animatiefilm Vaiana. Het wordt gedecoreerd met diverse lichtgevende en audiovisuele kunstwerken en materialen die doen denken aan de wereld van ‘Vaiana’. De kleuren omvatten kalm blauw, zacht wit en diep koraal, en moeten rust en ontspanning uitstralen. In de suite zijn er diverse verwijzingen naar de personages en locaties van de film.

De suite op dek 14 en 15 zal bereikbaar zijn via een privé-lift op dek 10 en 12. Andere extra’s bij de suite zijn o.a. een persoonlijk conciërgeteam, dagelijkse hapjes, luxe beddengoed, handdoeken en badjassen, een bar vol met water en frisdrank, gratis internet, VIP-toegang tot de conciërgelounge en zonneterras met bubbelbaden en peuterbad.

Interesse in cruisen met de nieuwe Disney Wish? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Nieuw Disney-schip krijgt een suite in een schoorsteen

Reacties zijn gesloten.