Cruisereiziger
Herstart

Nieuwe AIDAcosma komende winter naar Canarische Eilanden

AIDA Cruises heeft woensdag de vaarroute aangekondigd voor haar nieuwste schip, AIDAcosma, met 7-daagse cruises rond de Canarische Eilanden in het debuutseizoen in de komende winter van 2021-2022. Voorafgaand biedt AIDA Cruises cruisereizigers een speciale reis met kerst en oudejaarsavond. De AIDAcosma begint op 22 december 2021 aan een positioneringscruise van Hamburg naar Gran Canaria.

AIDAcosma wordt, net als haar zusterschip AIDAnova, aangedreven door milieuvriendelijk vloeibaar aardgas (LNG). Het biedt passagiers dezelfde voorzieningen als op de AIDAnova, zoals de Beach Club, het Theatrium met een 360-gradenpodium, tv-studio en de Body & Soul Organic Spa. Daarnaast zijn er uitgebreide mogelijkheden om te dineren en te feesten met 17 restaurants en 23 bars. Andere hoogtepunten zijn een klimmuur, een waterpark met dubbele waterglijbaan en een ruim pooldeck bij het achtersteven, dat zich over de gehele breedte van het schip uitstrekt. Het overloopzwembad biedt uitzicht op zee.

Tijdens het Canarische Eilanden-seizoen biedt de AIDAcosma afvaarten aan van 5 januari 2022 tot 9 april 2022. Vanaf 13 april 2022 vertrekt het schip op een positioneringscruise naar de Middellandse Zee. Vervolgens worden 7-daagse cruises aangeboden naar populaire mediterrane bestemmingen, beginnend in Palma de Mallorca of Barcelona.

 

AIDAnova

AIDAcosma’s zusterschip AIDAnova zal reizen aanbieden in de Arabische Golf. Op 5 november 2021 start de positioneringscruise van Palma de Mallorca naar Abu Dhabi of Dubai. AIDA biedt de 7-daagse cruises in de Arabische Golf gedurende het hele winterseizoen aan, vanaf 26 november 2021. Op 7 april 2022 keert AIDAnova via de Middellandse Zee terug naar Hamburg met een verscheidenheid aan positioneringscruises.

Annuleringen

Cruises met AIDAcosma die zouden vertrekken van 23 oktober tot 21 december 2021 kunnen niet doorgaan. De Duitse rederij geeft aan dat getroffen gasten en hun reisadviseurs op de hoogte worden gebracht.

Wil jij cruisen met de nieuwe AIDAcosma komende winter? Vraag een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!