Medewerkers Koningsdam gevaccineerd in San Diego

Holland America Line heeft al haar crew van de Koningsdam vandaag voor het eerst laten vaccineren in San Diego, Californië. In samenwerking met een regionale gezondheidsinstituut Sharp Healthcare zijn 118 medewerkers gevaccineerd met Pfizer aan de wal.

Tijdens een korte ceremonie benadrukte de kapitein, Henk Draper, dat deze vaccinaties een welkome eerste stap zijn om weer te kunnen cruisen.

“Vandaag is een ongelooflijke dag, niet alleen voor onze teamleden op Koningsdam, maar voor onze hele organisatie, terwijl we doorgaan met het nemen van de nodige stappen om weer te gaan cruisen”, aldus Gus Antorcha, president van Holland America Line. “We zijn Sharp HealthCare zeer dankbaar voor het vaccineren van onze bemanning, en aan iedereen in Port of San Diego voor het aanbieden van de terminal en het ons in staat stellen om dit proces veilig en soepel te laten verlopen.”

Noordam en Nieuw Amsterdam volgen

Op donderdag 20 mei vaccineert Sharp HealthCare ook 179 bemanningsleden aan boord van de Noordam, die die dag op een nabijgelegen ankerplaats vlak bij Coronado zullen zijn. Evenzo zullen 231 bemanningsleden uit Nieuw Amsterdam op vrijdag 21 mei Pfizer-vaccins ontvangen van zorgaanbieder Ambulnz, terwijl het schip langszij ligt in San Pedro, Californië.

Van oktober 2021 tot april 2022 vertrekken Koningsdam en Zuiderdam vanuit San Diego naar hun thuishaven voor een seizoen cruises naar Hawaï, Mexico, de Pacifische kust, het Panamakanaal en de Stille Zuidzee. In totaal zullen vier schepen 35 aanlopen: Koningsdam in het openingsseizoen in San Diego (21 aanlopen), Zuiderdam (12 aanlopen), Eurodam (één aanloop) en Nieuw Amsterdam (één aanloop). De geschatte economische impact van elk scheepsbezoek is $300.000 voor de regio San Diego.

Bekijk de meest actuele aanbiedingen van Holland America Line:

Vertrekjaar
2022
2023
2024
2025
2026
Bestemming >>
Afrika
Alaska
Azië
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Middellandse Zee
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oostzee
Oceanië
Oost-Middellandse Zee
West-Middellandse Zee
Zuid-Amerika
Zuid-Pool
Repositioning
Wereldcruises
Lengte >
1-7 dagen
8-13 dagen
14-20 dagen
Meer dan 20 dagen
Prijs >
Onder €500
€500-€1000
€1000-€1500
€1500-€2000
€2000-€2500
Boven €2500

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)