Royal Caribbean annuleert herstart Vision of the Seas vanuit Bermuda

Royal Caribbean International heeft 2 maanden na de bekendmaking van de herstart van de Vision of the Seas eind juni haar cruiseprogramma deze zomer vanuit Bermuda alweer afgeblazen. In een statement lijkt de Amerikaanse rederij te hinten op een mogelijk snelle comeback van het cruisen in de Verenigde Staten. “De kans dat cruises deze zomer vanuit de VS vertrekken, is elke dag groter, en daarmee geven Amerikaanse reizigers steeds vaker de voorkeur aan directere toegang tot de vertrekhavens”, aldus het bedrijf in een verklaring.

“Er is besloten om het zomerseizoen van Vision of the Seas vanuit Bermuda te annuleren. Hoewel we niet langer naar de thuishaven van het eiland gaan, kijken we er nog steeds naar uit om onze gasten naar Bermuda te brengen met verschillende schepen in de Royal Caribbean-vloot, zoals we jarenlang hebben gedaan’, aldus Royal Caribbean International. “Nu we weer gaan cruisen, is onze nauwe samenwerking met het Ministerie van Toerisme en de Bermuda Tourism Authority nog steeds gericht op het streven naar het gemeenschappelijke doel om de gemeenschap weer op de been te krijgen door het lokale toerisme nieuw leven in te blazen.”

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!