Cruisereiziger
Herstart

AIDA Cruises start in juli met AIDAperla vanuit Palma de Mallorca

Op 10 juli 2021 opent AIDA Cruises het cruiseseizoen in de westelijke Middellandse Zee met AIDAperla, inclusief excursies aan wal in enkele Spaanse metropolen. Twee verschillende 7-daagse rondreizen van / naar Palma de Mallorca (Spanje) staan ​​op het programma tot 30 oktober 2021. Deze kunnen ook gecombineerd worden tot een 14-daagse reis.

AIDA Cruises biedt sinds maart van dit jaar cruises aan op de Canarische Eilanden met AIDAperla. De positioneringscruise van Gran Canaria naar Palma de Mallorca vindt plaats van 3 tot 10 juli 2021. De boekingen voor de nieuwe reizen starten op 4 juni 2021.

“We zijn erg blij dat we onze gasten weer cruises vanuit Palma de Mallorca kunnen aanbieden. We zijn al 25 jaar nauw verbonden met het eiland. AIDA is een van de belangrijkste cruisemaatschappijen als het gaat om duurzame lokale toegevoegde waarde, ook na het hoogseizoen. Ik wil alle partners bedanken zonder wier steun deze ontwikkeling niet mogelijk zou zijn geweest ”, aldus Felix Eichhorn, President van AIDA Cruises.

De eerste 7-daagse cruise doet 4 historische Spaanse steden aan: Cádiz, Malaga, Cartagena en Barcelona. Op de tweede 7-daagse reis staan de Spaanse bestemmingen ​​Alicante, Ibiza, Valencia en Barcelona op het programma. Afhankelijk van de huidige situatie kunnen in de toekomst ook havens in andere landen op de route komen.

AIDAperla

De AIDAperla is het zusterschip van AIDAprima. Beide populaire schepen bieden tal van faciliteiten aan zoals tal van zwembaden, sportieve excursies en een casual sfeer aan boord. Je vindt er talloze buffetrestaurants en veel faciliteiten voor de allerkleinsten tot aan de jongeren. Ook als het wat slechter weer is, biedt de AIDAperla overdekte zwembaden, een beachclub, en sportfaciliteiten zoals een mooi klimparcours.

Wil jij met de AIDAperla cruisen vanuit Palma de Mallorca? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Zeetours!

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger