Cruisereiziger
Bestemmingen

KLM gaat rechtstreeks vliegen op Palma de Mallorca

Cruisereizigers die hun cruise willen starten vanaf Mallorca hebben vanaf deze zomer de mogelijkheid om rechtstreeks er naar toe te vliegen. Vanuit Schiphol zal de KLM vanaf 26 juni rechtstreeks op Palma de Mallorca vliegen. In twee en half uur vlieg je rechtstreeks naar het zonnige Spaanse eiland. Daar vertrekken Duitse rederijen zoals AIDA en TUI Cruises voor hun Middellandse Zee cruises. Tot nu toe moesten reizigers vanaf Schiphol overstappen, waardoor de vlucht 5,5 uur of vaak zelfs langer duurde.

De vluchttijden zijn in de middag van Schiphol naar Palma om 13:40 uur. Terug vanaf Mallorca gaat het om

Cruises vanaf Palma de Mallorca

Deze week maakte AIDA Cruises bekend dat zij met de AIDAperla vanaf juli vanuit Palma de Mallorca cruises zal gaan aanbieden. Op 10 juli 2021 opent AIDA Cruises het cruiseseizoen in de westelijke Middellandse Zee met AIDAperla, inclusief excursies aan wal in enkele Spaanse metropolen. Twee verschillende 7-daagse rondreizen van/naar Palma de Mallorca staan ​​op het programma tot 30 oktober 2021. Deze kunnen ook gecombineerd worden tot een 14-daagse reis. Deze cruises zijn vanaf 4 juni boekbaar.

Ook TUI Cruises vaart vanaf half juni met de Mein Schiff 2 vanaf Palma de Mallorca. Van / naar Palma de Mallorca kunnen gasten de Spaanse Middellandse Zee en de Atlantische kust ontdekken op twee verschillende 7-daagse routes. Deze omvatten metropolen als Barcelona en Valencia, de Andalusische havens Malaga en Cádiz, Alicante aan de Costa Blanca en Cartagena in het zuidoosten van het Iberisch schiereiland. Excursies aan wal zijn mogelijk als onderdeel van excursies georganiseerd door TUI Cruises. TUI vaart vanaf €1.479 in een balkonhut, premium all-inclusive (fooien, veel drankjes).

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)