Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Symphony of the Seas in droogdok in Spanje

Het grootste cruiseschip ter wereld, Symphony of the Seas, is afgelopen donderdag in droogdok gegaan bij Navantia in het Spaanse Cadiz. Er zullen voornamelijk reguliere onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden aan de het vierde schip in de Oasis-klasse (228.081 brutoton) van Royal Caribbean International.

Het is al het derde schip van de Amerikaanse rederij in korte tijd dat een dokbeurt krijgt. De Jewel of the Seas en Harmony of the Seas gingen de Symphony of the Seas voor. De Harmony of the Seas verbleef een maand op de Spaanse scheepswerf. Later deze zomer zal ook de Liberty of the Seas nog voor onderhoud in droogdok gaan.

Zie onderstaande video voor beelden van de aankomst van de Symphony of the Seas in dok:

Kan jij niet wachten om weer te cruisen met de grootste cruiseschepen ter wereld? Vraag een gratis offerte aan bij:

Sunweb - Nieuw! Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel Zeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!