Cruisereiziger
Herstart

Regent Seven Seas Cruises kondigt terugkeer van totale vloot aan

Na de terugkeer van Seven Seas Splendor in september al eerder te hebben aangekondigd, heeft Regent Seven Seas Cruises vandaag de hervatting van het vaarschema voor de rest van ‘s werelds meest luxueuze vloot bevestigd. Daardoor zullen alle vijf de schepen tegen februari 2022 weer de oceanen verkennen.

De cruisemaatschappij is van plan om reeds geplande zoveel mogelijk te behouden. Ze begint met Seven Seas Explorer op 16 oktober 2021, vanuit Venetië. Het schip neemt vijf van Seven Seas Mariner’s cruises over, waarbij Mariner een technisch droogdok ondergaat. Seven Seas Mariner hervat de cruises op 18 december 2021 vanuit Miami, net als Seven Seas Navigator op 6 januari 2022. Seven Seas Voyager zal tenslotte op 15 februari 2022 terugkeren vanuit Barcelona.

Nieuwe cruises Europa en Caraïben

Onderdeel van de terugkeer zijn 17 nieuwe cruises in Europa en het Caribisch gebied voor Seven Seas Explorer en Seven Seas Voyager. Deze gaan naar verwachting begin juni 2021 in de verkoop.

“We hebben zorgvuldig nagedacht over hoe, wanneer en waar de hereniging van de hele Regent-familie ons in staat zou stellen om consequent een ongeëvenaarde ervaring te leveren met alle luxe inbegrepen, alsmede uitzonderlijke bestemmingen te blijven verkennen,” aldus Jason Montague, president en chief executive officer, Regent Seven Seas Cruises. “We zijn ongelooflijk enthousiast dat alle vijf onze schepen begin 2022, het jaar van ons 30-jarig jubileum, weer terug op de oceaan zullen zijn. De meest luxueuze vloot ter wereld is klaar om terug te keren en onze bemanning zal vol verlangen wachten om al onze gasten weer aan boord te verwelkomen.”

Annuleringen

De rederij heeft alle afvaarten geannuleerd tot aan de desbetreffende herstartdatum van elk schip. Gasten met getroffen boekingen zullen rechtstreeks of via hun reisadviseur gecontacteerd worden.

“Wij leven mee met gasten van wie wij hun langverwachte en welverdiende cruise-ervaring hebben moeten afzeggen,” vervolgt Montague. “We hopen echter dat reizigers die getroffen zijn door deze veranderingen een nieuwe reden kunnen vinden om met ons te varen op onze nieuw gecreëerde cruises in het Caribisch gebied en de Middellandse Zee.”

Herstart op een rijtje

Nadat Seven Seas Splendor op 11 september 2021 vanuit Southampton aan haar eerste seizoen begint, zullen de vier overgebleven schepen van Regent vanaf oktober 2021 gaan herstarten.

Van ruime suites en uitgebreide gemeenschappelijke ruimtes, tot meerdere gastronomische eetgelegenheden en attente, persoonlijke service – luxe reizigers zullen binnenkort weer kunnen genieten van Unrivaled Space at Sea™ en de zorgeloze sfeer die wordt geboden door het veelzijdige SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma, inclusief 100% vaccinatie van zowel gasten als bemanning.

Seven Seas Explorer

Seven Seas Explorer verwelkomt gasten op 16 oktober 2021, varend vanuit Venetië. Het schip zal twee Middellandse Zee reizen voltooien voordat ze de Atlantische Oceaan oversteekt naar Miami. Vanaf 15 november 2021 maakt ze nog twee afvaarten in het Caribisch gebied. De Explorer begint dan aan een nieuw Caribisch winterseizoen met acht nieuwe afvaarten. De eerste begint op 20 december 2021 met een 14-daagse Zuid-Caribische cruise. Na een trans-Atlantische oversteek komt ze op 10 april 2022 terug in Europa, waar ze eerst drie nieuwe Mediterrane routes vaart. Tenslotte begint op 14 mei haar Europese zomerseizoen 2022 met de oorspronkelijk geplande cruises.

Seven Seas Mariner

Na het droogdok start Seven Seas Mariner met de geplande route van 18 december 2021 vanaf Miami naar San Francisco. Vanaf Californië begint ze op 5 januari 2022 aan een epische wereldcruise.

Seven Seas Navigator

Seven Seas Navigator’s hervatting begint op 6 januari 2022 vanuit Miami, Florida met haar geplande 2022 Zuid-Caribische winter reizen. Daarvan beginnen en starten meerdere rondreizen in Barbados.

Seven Seas Voyager

Seven Seas Voyager keert terug met vijf nieuwe Middellandse Zee reizen. De eerste vanuit Barcelona op 15 februari 2022, voordat ze begint met haar geplande Europese zomerseizoen 2022. De Voyager verkent dan de Middellandse Zee en Noord-Europa.

Veelzijdig SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma

Tijdens de opschorting van haar cruises heeft de rederij voortgebouwd op bestaande gezondheids- en veiligheidsprotocollen door het SailSAFE gezondheids- en veiligheidsprogramma op te zetten. Dat is een krachtige en wetenschappelijk onderbouwde strategie die meerdere niveaus van bescherming tegen Covid-19 creëert. Het programma is ontwikkeld met begeleiding van een team van deskundigen op het gebied van volksgezondheid en wetenschap. Zo heeft onder andere het SailSAFE Global Health and Wellness Council geadviseerd.

Vereisten om te varen

Op RSSC.com/HealthSafetyProtocols kunnen gasten en reispartners een overzicht zien van de huidige vereisten om mee te varen. Zo moeten alle gasten en bemanningsleden ten minste twee weken voor vertrek volledig gevaccineerd zijn. De rederij bevestigt dat deze en andere vereisten van kracht zullen blijven tot een moment waarop de protocollen met vertrouwen kunnen worden aangepast. Uiteraard houdt Regent de wereldwijde gezondheidsomgeving voortdurend in de gaten. Dit om de veiligheid en zekerheid van gasten, bemanning en bezochte gemeenschappen te beschermen. Specifieke vereisten om te varen deelt de rederij rechtstreeks aan de gasten mee dichter bij het tijdstip van vertrek.

Nieuwsgierig naar Regent Seven Seas Cruises? Wacht dan niet en vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)