Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Silversea is terug met debuut twee nieuwe schepen

De ultraluxe cruisemaatschappij Silversea Cruises is terug en hervat haar cruise-activiteiten met de eerste afvaarten van haar twee nieuwste cruiseschepen. De Silver Moon start vanavond haar eerste reis vanuit Piraeus (Athene). Zaterdag staat de eerste cruise gepland van de Silver Origin. Het expeditieschip zal vertrekken vanuit San Cristobal op de Galapagos Eilanden.

“Met de eerste reizen van deze twee prachtige schepen verwelkomen we gasten om exotische bestemmingen, culturen en keukens te herontdekken in ons kenmerkende comfortniveau, met een onberispelijke persoonlijke service”, aldus Roberto Martinoli, President en CEO van Silversea. “Deze eerste afvaarten zullen gasten naar onze meest gewilde bestemmingen op de Griekse eilanden en de Galapagos-archipel vervoeren, en we kijken uit naar de verdere uitbreiding van ons aanbod in juli met cruises o.a. naar Alaska op Silver Muse en IJsland op Silver Shadow. Ik verheug me om onze gasten persoonlijk te verwelkomen aan boord van Silver Moon in Griekenland.”

Silver Moon

Silver Moon vaart uit Piraeus (Athene) 10-daagse cruises naar de Griekse eilanden. Het biedt passagiers luxe suites met uitzicht op de oceaan, ‘fine dining’ en persoonlijke service.  Op de Silver Moon vindt je een bemanning-tot-gastverhouding van bijna 1:1.  De Silver Moon vaart haar eerste reis met passagiers ooit.

Silver Origin verwelkomt reizigers naar de Galapagos-eilanden met het hele jaar door expeditiereizen. Het biedt suites met alleen een balkon, de hoogste gids-tot-gast-ratio in de Galapagos (1:10) en de hoogste Zodiac-tot-gast-ratio (1 : 12.5) in de regio.

Vervolgens vaart de Silver Muse vanaf 29 juli naar Alaska, terwijl Silver Shadow vanaf 30 juli rond IJsland vaart.

Cruises met Silversea Cruises zijn boekbaar bij:

Waterproof Cruises & Expeditions Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel Zeetours - Nieuw!

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!