‘AIDA Cruises doet begin augustus Nederland weer aan’

Het heeft er alle schijn van dat AIDA Cruises begin augustus 2021 weer Nederland, IJmuiden en Rotterdam zal aandoen. De Duitse rederij meldt dat vrijdag de verkoop is gestart van een reeks van 7-daagse cruises van de AIDAmar vanuit thuishaven Hamburg naar in eerste instantie alleen IJmuiden en Rotterdam.

In beide Nederlandse havens is een overnachting gepland, waardoor passagiers extra tijd hebben voor door AIDA georganiseerde excursies aan wal naar/in Amsterdam en Rotterdam. Het streven is om op een later moment bestemmingen in België en Frankrijk aan de route toe te voegen. Dit uiteraard wanneer dit weer mogelijk is.

De ‘Ahoi Touren’ starten op 31 juli en lopen door tot medio oktober 2021.

Interesse om weer te cruisen met AIDA Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!