Norwegian Cruise Line Holdings publiceert Sustainability rapportage

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd., waartoe Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises behoren, heeft vandaag haar Milieu-, Sociaal- en Bestuursrapportage van 2020 gepubliceerd, inclusief de Sustainability Accounting Standards Board (SASB) index. Deze rapportage is uitgekomen als onderdeel van het wereldwijde duurzaamheidsprogramma van NCLH, Sail & Sustain.

Het bedrijf onthulde ook haar aangescherpte Sail & Sustain-programma dat is gestructureerd rond vijf pijlers die zijn ontwikkeld door middel van samenwerkingen met belangrijke interne en externe stakeholders. De pijlers zijn: het verminderen van negatieve milieu-impact, veilig varen, het empoweren van mensen, het versterken van communities, en integer en verantwoord handelen.

Het ESG-rapport van 2020 belicht de belangrijkste vorderingen van NCLH sinds het laatst gepubliceerde rapport, evenals impactvolle initiatieven. Het ESG rapport is na te lezen op de volgende website: https://nclhltd.com/sustainability.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)