Royal Caribbean brengt Rhapsody of the Seas naar Europa in 2022

Rhapsody of the Seas van Royal Caribbean International gaat in mei 2022 cruises in de Middellandse Zee varen. Het gaat om een mix van routes vanuit Griekenland, Italië, Spanje en Israël. Rhapsody voegt zich bij de eerder aangekondigde Europese line-up van de cruisemaatschappij, waaronder Anthem of the Seas en de gloednieuwe Odyssey of the Seas. Rhapsody of the Seas zal meer dan 25 bestemmingen aan gaan doen op de Griekse eilanden, Zuid-Frankrijk, Italië, Turkije en Kroatië. De nieuwe afvaarten van Rhapsody in de zomer van 2022 gaan dinsdag in de verkoop.

Vanaf 23 mei 2022 gaat Rhapsody de zomer in met cruisevakanties van 7 nachten die vertrekken vanuit Rome en Ravenna, Italië; Athene, Griekenland; en Barcelona, ​​​​Spanje. Passagiers hebben de keuze uit een combinatie van Griekse en Adriatische, Griekse eilanden en West-mediterrane routes met bezoeken aan cultuurrijke, historische havens, zoals Split, Kroatië; Cannes en Nice, Frankrijk; Kreta en Mykonos, Griekenland en Florence en Sicilië, Italië.

In augustus zet Rhapsody vervolgens koers naar Israël, waar het tot en met oktober haar thuishaven in Haifa zal hebben – een primeur voor de cruisemaatschappij. Er worden 3- tot 8-daagse rondreizen aangeboden naar Griekenland, de Griekse eilanden en Cyprus. Passagiers kunnen zich verheugen op bestemmingen als Limassol (Cyprus), Athene (Griekenland), Santorini, Rhodos en Mykonos (Griekenland).

Hoogtepunten aan boord van de Rhapsody of the Seas zijn de zwembaden, bubbelbaden, een klimmuur, een filmscherm in de open lucht en het Vitality Spa & Fitness Center. Er zijn een verscheidenheid aan eetgelegenheden, van de Italiaanse keuken bij Giovanni’s Table tot Izumi, de sushi-plek op het schip. Daarnaast zijn er een reeks van entertainmentmogelijkheden, bars, lounges en het casino. Kinderen kunnen terecht bij het speciale kinderprogramma Adventure Ocean en de jongste reizigers worden opgevangen in de Royal Babies & Tots Nursery.

De cruises van Royal Caribbean in Europa zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!