Cruisereiziger
ExpeditiecruisenOverdracht

Vard levert HANSEATIC spirit op aan Hapag-Lloyd Cruises

Scheepsbouwer Vard, dochteronderneming van Fincantieri, heeft de HANSEATIC spirit opgeleverd. Het is het derde en laatste luxe expeditieschip in een serie voor het Duitse Hapag-Lloyd Cruises. De HANSEATIC spirit is een zusterschip van HANSEATIC nature en HANSEATIC inspiration, die ook in Noorwegen zijn gefabriceerd en in 2019 in de vaart kwamen. De schepen hebben een brutotonnage van 16.000 en zijn 138 meter lang.

De HANSEATIC spirit biedt plek aan 230 passagiers. Het schip is speciaal gebouwd voor de Duitse markt en alleen bestemd voor volwassenen (vanaf 18 jaar). Het is op maat gemaakt om passagiers toegang te geven tot afgelegen gebieden, variërend van de Arctische en Antarctische wateren tot de Amazone.

Het schip, net als de andere uit de expeditieserie van Hapag-Lloyd Cruises, combineert kwaliteit met zorg voor het milieu waaronder een energiezuinig rompontwerp en hoogstaande technologie.

Beelden van de overdracht van de Hanseatic spirit:

Cruises met Hapag-Lloyd Cruises zijn boekbaar bij:

Waterproof Cruises & Expeditions Captain Cruise Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!