Carnival Cruise Line hervat cruises met Carnival Vista vanuit Galveston

Carnival Cruise Line hervat hervat zaterdag haar cruise-activiteiten vanuit de Verenigde Staten. Carnival Vista is het eerste cruiseschip in de vloot die weer met passagiers aan boord gaat varen vanuit Galveston. Om de terugkeer van de Amerikaanse rederij te vieren waren Carnival-president Christine Duffy, Carnival Vista-kapitein Andrea Catalani en lokale functionarissen aanwezig bij een “Back to Fun”-ceremonie om haar gasten officieel weer aan boord te verwelkomen.

“Het was een welkome en emotionele aanblik om onze gasten voor het eerst in meer dan 15 maanden aan boord te zien gaan. De opwinding die onze gasten hebben voor het cruisen met Carnival kent geen grenzen en het is geweldig om ze te kunnen laten genieten van onze unieke vakantie-ervaring en natuurlijk onze geweldige bemanning weer te zien”, zei Duffy. Catalani voegde toe: “Onze gasten weer aan boord hebben is iets waar we al heel lang naar uitkijken. Onze bemanning is erg enthousiast en zal hen de ongelooflijke Carnival-vakantie bezorgen waar ze zo geduldig op hebben gewacht.”

Carnival Vista vertrekt later op de dag voor een cruise van een week met stops in Mahogany Bay (Isla Roatan), Cozumel en Belize City. Naast het vertrek van Carnival Vista, begint de Carnival Horizon zondag, 4 juli, met cruises vanuit PortMiami, evenals Carnival Breeze vanaf Galveston op 15 juli. Carnival Miracle trapt het Alaska-seizoen af vanuit Seattle op 27 juli. Mardi Gras, het nieuwste schip van de cruisemaatschappij, begint met cruisen op 31 juli vanuit Port Canaveral. Andere schepen in de Carnival-vloot komen in augustus weer in de vaart.

Cruises met Carnival Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *