Cruisereiziger
Herstart

Phoenix Reisen start met Artania vanuit Bremerhaven

Afgelopen weekend startte de Duitse reisorganisator Phoenix Reisen met haar eerste cruiseschip op zee. De Artania had de eer om als eerste te vertrekken vanuit Bremerhaven. De oorspronkelijke cruise zou naar Noorwegen gaan, maar vanwege Noorse reisbeperkingen heeft Phoenix Reisen de route aangepast. Het schip vaart een aangepaste 8-daagse cruise naar Göteborg en Stockholm met 4 zeedagen. Bovendien zijn er tv-opnames van de populaire cruise-tv serie Verrückt nach Meer aan boord.

Phoenix heeft naast de Artania ook de Amera (ex-Prinsendam), Amadea en Deutschland in de vloot, zij zullen later starten. De Amera staat voor 3 augustus gepland, de Amadea vanaf 24 oktober 2021. De Albatros heeft de reisorganisator vorig jaar uit de vloot gehaald.

De Artania maakt de komende zomer diverse cruises vanuit Bremerhaven en Kiel. Op enkele cruises worden alleen gasten toegelaten die volledig gevaccineerd zijn, maar niet op alle cruises.

Nieuwsgierig naar cruisen met Phoenix Reisen? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)