AIDA Cruises voegt extra afvaarten toe vanuit Kiel

Vanwege de grote vraag naar cruises vanuit Duitse havens, voegt AIDA Cruises nog een schip toe voor cruises vanuit Kiel. De rederij vaart al vanaf 22 mei 2021 korte cruises vanuit Kiel. AIDA heeft nog niet bekend welk schip de afvaarten gaat doen, maar wél dat het een schip uit de Sphinx-klasse zal zijn. Dit zijn de AIDAbella, AIDAdiva en AIDAluna. De eerste cruise start op 15 augustus 2021 met een 4-daagse korte cruise naar Gdynia (voor Gdansk) in Polen. Daarna vaart het schip een 3-daagse cruise naar Gotenborg. De twee genoemde routes worden afwisselend aangeboden tot en met 14 oktober 2021.

Aanbod uit Duitsland

De rederij biedt diverse afvaarten vanuit Duitsland aan. Hierbij een overzicht:

  • Ahoi Touren met AIDAsol vanaf Warnemünde, 3- en 4-, en 7-daagse cruises van juli – oktober.
  • Ahoi Touren met AIDAprima vanaf Kiel, 7- en 14-daagse reizen van juli – oktober.
  • Ahoi Touren met AIDAmar vanaf Hamburg, 7-daagse reizen van juli – oktober.
  • Ahoi Touren vanaf Kiel, korte cruises van augustus – oktober., schip nog onbekend.

Zodra meer bestemmingen open gaan voor cruises, voegt AIDA deze toe aan de bovenstaande cruises.

Ook andere rederijen zoals MSC Cruises met de MSC Seaview en TUI Cruises varen vanuit Kiel.

Bekijk hier alle cruises:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)